Abr 3, 2014
584 Views

Queralt Edicions

Written by

Os presentamos a nuestro colaborador Queralt Editions,

COLORS

Col·lecció de 4 àlbums il·lustrats (tapa dura) amb els colors com a protagonistes.(nivell infantil)

Una il·lustració acurada i elaborada serveix com a extraordinari teló de fons per a uns textos breus i seleccionats que recorren els colors a través de la mirada especial dels nens.
                                                    colors


CONTES PER APRENDRE ELS NÚMEROS

Col·lecció de 12 contes amb els números com a protagonistes.(infantil-primària)

Una manera divertida d’entendre la formació de les desenes i la relació que tenen amb les unitats: les diferencies entre nombres parells i imparells, cardinals i ordinals.

La il·lustració afavoreix la comprensió del text. Al final de cada conte hi ha unes activitats breus i eficaces per a entendre i aprendre.

                         num

ELS CONTES DE L’ALEIX I EN RAMPÓ .- Col·lecció de 12 contes que utilitzen una tipografia manuscrita i una gran il·lustració, que reflecteix exactament el que està escrit, de manera que es poden utilitzar per a nens i nenes a partir dels 3 anys.
ALEIX

L’ABECEDARI FANTÀSTIC.- Col·lecció de 30 contes de doble tipografia, això és: la manuscrita i la d’impremta. La il·lustració del tipus “password” els fa tremendament atractius i reflecteix exactament el text de cada pàgina.
ABEC

CONTES SOBRE CONCEPTES BÀSICS.- En aquest cas descrivim una col·lecció formada per una sèrie d’un total de 12 contes escrits en doble tipografia: majúscula i manuscrita.
CONC

La LECTURA COMPRENSIVA de QUERALT és dels pocs materials específics, per no dir l’únic, que ensenya a comprendre a través d’uns materials de disseny net i clar. Aquests materials didàctics potencien vuit microhabilitats, necessàries totes elles en la lectura comprensiva, que treballen els conceptes bàsics de l’aprenentatge lector.

Microhabilitats com “extreure la idea principal d’un text llegit”, “ordenar/temporalitzar accions” o “fer suposicions i inferències”, aconsegueixen que la lectura d’un llibre no sigui només la interpretació d’uns singnes, sinó que al mateix temps sigui comprensible i, per tant, es converteixi en una forma divertida i lúdica d’ocupar un temps.
                          

Podem repetir, per tant, les paraules que ens diuen moltíssims docents en afirmar que “per res ens serveix que els alumnes utilitzin el llibre de text si abans no han après a comprendre el que llegiran ells”.

Aquests materials es basen en una lectura i la realització de microhabilitats, a manera d’activitats per als primers lectors, nens/es de 6/7 anys, on la lectura es troba dins del quadern de lectura comprensiva, perquè per a aquestes edats existeix molta dificultat en la  utilització de dos elements.


                                 

Tots aquests contes (i la col.lecció de Contes per aprendre els números) es poden vendre solts o en un estoig molt apte per a regal.

 ampliar informació visitin www.queraltedicions.cat

Article Categories:
Ocio · Reviews

Leave a Comment